Thursday, October 27, 2011

Our New MENU for End of 2011

MENU A

1. Nasi putih

2. Ayam masak merah/ hitam @ Ikan

3. Sayur

4. Buah

5. Air

**Jumlah minimum 100 pax.

RM5.00

 

MENU B

1. Nasi putih

2. Ayam

3. Daging/ Ikan

4. Sayur/ ulam + sambal belacan

5. Buah

6. Air

RM7.50

MENU C

1. Nasi minyak/ hujan panas/ nasi tomato

2. Ayam masak merah/ hitam

3. Daging kari/ kurma/ beriani

4. Acar jelatah

5. Dalca

6. Buah

7. Air

RM 8.50 < 500 pax

RM 8.00 > 500 pax

 

MENU D

1. Nasi Beriani

2. Ayam kurma/ goreng rempah/  masak merah

3. Daging beriani/ kari @ Udang sambal/ kari

4. Acar jelatah

5. Dalca

6. Papadom

7. Buah

8. Air

RM9.50 < 500 pax

RM 9.00 > 500 pax

 

PILIHAN MASAKAN:

1. Ayam:

Masak merah/ lemak cili api/ hitam/ black pepper/ kari/ goreng rempah/kurma/ percik/ bakar/ rendang dll.

 

2. Daging/ Kambing:

Kicap @ hitam/ kurma/ kari/ bakar/ rendang/ rendang tok/ beriani/ lemak cili api/ kuzi dll.

 

3. Ikan:

Masak lemak/ sweetsour/ kari/ asam pedas/ cencaru sumbat/ bakar/ taucu/ tempoyak dll.

 

4. Sotong:

Goreng tepung/ sambal/ kicap/ bakar dll.

 

5. Udang:

Sambal/ sweetsour/ black pepper/ goreng/ kari dll.

 

6. Sayur:

Campur/ pajeri nenas/ kerabu/ dalca/ jelatah/ nangka masak lemak dll.

7. Makanan Ringan:

Mee/ Bihun/ Kuey Teow goreng/ Mee kari/ Laksa/ Kuih muih melayu/ Roti jala/ Bread butter pudding/ soto ayam begedil/ nasi lemak/ pudding keladi/ sagu/ cream puff/ pelbagai bubur/ pengat pisang @ ubi/ dadih cocktail dll.

8. Western Food:

Fish ‘n’ chip/ chicken chop/ spaghetti/ pasta/ macaroni dll.

 

· Ikan masin nenas.

· Ikan masin sambal.

· Telur masak lemak cili api dll.

**Para pelanggan boleh memilih menu sendiri tanpa mengikut senarai menu di atas. 
Maklumkan kepada kami menu yang dikehendaki dan kami akan berikan sebut harga. 

No comments:

Post a Comment